top of page

Over mij

DionneRouwenhorst_101_DIB_8420.jpg

Remco Creyf

Ik ben Remco Creyf ('72) getogen in De Ronde Venen..

De home pagina geeft al een aardige indruk van waar mijn passie ligt. Heerlijk buiten zijn, stampend door de plassen, hardlopen in het bos of door de modder rollen.

Als klein jongetje was ik altijd bezig met sport. Gestart met voetbal, maar de interesse lag al vroeg bij de martial arts. Tijdens mijn 22 jaar Tae Kwon Do bij Cor Mastwijk ontstond het idee om de wedstrijdploeg te gaan verzorgen. Dit resulteerde in de opleiding sportmassage bij Leffelaar in Amsterdam. Van het verzorgen van de wedstrijdploeg is uiteindelijk weinig gekomen, maar het heeft wel een uitstekende basis gevormd voor waar ik nu sta.

2001 was de start van Release Your Tension. Tot voor kort lag de focus vooral op stoelmassages binnen het bedrijfsleven. Opleidingen zijn altijd een rode draad geweest maar deze kennis in de stoelmassage verwerken is vaak wat lastig. De drang naar verdieping van mijn behandelingen en de geleerde kennis ook echt in praktijk brengen, was de opstap naar een eigen praktijk voor holistische massage therapie.

bottom of page